دکور غذا در رستوران ها

دکور غذا در رستوران ها

رستوران 1402/01/28>

 تکنیک های بسیار زیادی به منظور تزیین و نحوه ارائه غذا وجود دارد تا باعث شود خوردن غذا در رستوران شما خاطره ای خاص در ذهن مشتری ایجاد کند. در این مقاله راه کارهای ساده، جزئی و مهمی ارائه شده است که استفاده از هر تکنیک به تنهایی می‌تواند کیفیت غذا را از هر لحاظ بالا ببرد و باعث شود مشتریان بیشتری را جذب کنید.

 

1) ظروفتان را به دقت انتخاب کنید و بدانید که ظرف یک چهارچوب برای سرو غذا است.

2) رنگ ظروف بر اساس غذایی که در آن سرو میشود باید انتخاب شود.

3) از گیاه ها برای تزیین استفاده کنید، چون رنگ فوق العاده ای دارند.

4) غذای اصلی رو در مرکز ظرف قرار بدید.

5) سعی کنید تزیین غذا، دور ظرف باشه، نه مرکز ظرف.

6) از مواد غیر خوراکی استفاده نکنید.

7) آیتم های درون بشقاب رو متحد با هم کنید.

8) ترجیحا سس ها را روی غذا نریزید، به طور جدا سرو کنید.

9) میزان غذای درون بشقاب متعادل باشد، نه زیاد و نه کم.

10) فرد آموزش دیده ای را برای این کار استخدام کنید. 

11) به یاد داشته باشید که آبی رنگی است که اشتها را کم کند، پس سعی کنید از ظروف آبی کمتر استفاده کتید.

12) در کنار هویج یا کلم از گیاه سبز رنگ استفاده کتید.

13) غذاها اگر به شکلی در هم و برهم و نامرتب سرو شود به هیچ‌وجه به چشم مشتری زیبا نمی‌آید.

14) مرتب بودن و پاکیزگی بشقابی که می خواهید به مشتری بدهید خیلی اهمیت دارد.

15) طراحی و تزئینی را انتخاب کنید که متناسب با مواد مصرف‌شده در تهیه خود غذا باشد.

 

ورود / ثبت نام

لطفا ثبت نام کرده و یا وارد حساب کاربری خود شوید