تعمیر و نگهداری تجهیزات

تعمیر و نگهداری تجهیزات

تعمیرات 1401/10/15>

به منظور طول عمر و استفاده بهینه از تجهیزات باید به طور منظم و مرتب نگهداری و تعمیر شوند. این رسیدگی شامل تمیز کردن و رسیدگی دوره ای و منظم است.

با این کار این اطمینان را به شما می دهد که تمامی تجهیزات در شرایط مناسبی قرار دارند.

همچنین این موضوع به شما کمک می کند تا خرابی های جزیی و یا قطعات فرسوده را قبل از اینکه باعث خرابی های گران قیمت شوند، برطرف کنید. 

فست فود ها معمولا با حجم کاری بالایی در روز روبه رو هستند به طوری که معمولا از صبح الی بامداد در حال آماده سازی و سرویس دهی می باشند و معمولا کسانی که با تجهیزات کار می کنند افراد غیر فنی هستند و آشنایی کاملی از شرایط نگهداری صحیح نداشته و نمی توانند عیوب را به موقع تشخیص دهند.

لذا صرف نظر از نوع تجهیزات، موارد زیر در نگهداری و تعمیر دستگاه های آشپزخانه موثر خواهند بود:

  1. دفترچه ی راهنما را مطالعه کنید. این دفترچه ها به شما اطلاعات خاص و جامعی را پیرامون طرز کار و نگهداری تجهیزات می دهند، همچنین اینترنت و سایت های معتبر هم مرجع خوبی برای جمع آوری اطلاعات می باشند.
  2. از کارت ضمانت و گارانتی استفاده کنید حتی اگر مجبور به پرداخت مبلغ بیشتری بودید. گارانتی ها شامل ضمانت تعویض و تعمیر قطعات و اجزای مختلف دستگاه ها می باشند که از چند ماه تا چند سال را شامل می شوند.
  3. کارکنان خود را در مورد چگونگی کار با دستگاه، تمیز کردن و نگه داری تجهیزات آموزش دهید.
  4. در حد نیاز خود دستگاه ها را روشن نمایید. با این عمل عمر استفاده از ماشین آلات شما بالا می رود. بطور مثال در ساعت های میانی روز که شما مشتری چندانی ندارید، بهتر است که ماشین آلات خود را خاموش کنید.
  5. تمامی تجهیزات را روزانه تمیز کنید. در صورت اجرایی شدن روزانه این مهم، تجهیزات شما از عمر طولانی تری برخوردار خواهند بود.
  6. به صورت منظم و دوره ای دستگاه های خود را بررسی کنید. با این نظارت هم مشتریان خود را حفظ کرده و هم از هزینه های احتمالی جلوگیری کنید.

ورود / ثبت نام

لطفا ثبت نام کرده و یا وارد حساب کاربری خود شوید